Rajzpályázat – Szavazás a Közönségdíjra

A rajzpályázatra több, mint 100 művet küldtek be az ország minden szegletéből, öröm volt nézni, milyen sokan ragadtak ecsetet-ceruzát felhívásunkra.

A döntőbe jutott pályaművek nehéz helyzetbe hozták a zsűrit, mindegyikben volt valami különleges, ami megragadta a figyelmet. Nemcsak az alkotások kidolgozottságát értékeltük, fontos szempontot jelentett az adott vers mondanivalójának tükrözése, az egyéni látásmód, a kreativitás és az egyediség.

A II-III. kategória helyezettjeinek kiválasztása sem volt egyszerű feladat, de a legtöbb fejtörést a legifjabbak okozták, ugyanis a „kategórián kívüli” ötödikes és hatodikos indulók igencsak megszorongatták a 7-8. évfolyam versenyzőit.

Mindenképpen szeretnénk lehetőséget adni a közönségnek is, hogy kiválaszthassa a legnépszerűbb illusztrációt a döntős művek közül. November 23-án feltöltjük a rendezvénysorozat Facebook-oldalára (https://www.facebook.com/tompa200/) a képeket, melyekre november 27-ig lehet szavazni. A hétfőn 23.00 óráig legtöbb like-ot begyűjtő alkotás kapja a közönségdíjat. (A szavazáson nem vesznek részt a helyezést elért képek, ezeket november 28-án töltjük fel.)